Door op 26 juni 2013

PvdA-wethouder De Pooter neemt dorpsplan ’s Heer Arendskerke in ontvangst

Op woensdag 19 juni 2013 heeft PvdA-wethouder Jan de Pooter met een glimlach het dorpsplan van ’s Heer Arendskerke in handen gekregen. De PvdA’er en collega wethouder Joannes de Bat werden warm onthaald in het Heer Arendshuis, want de kernen Eindewege en ’s Heer Arendskerke hebben na maandenlang hard werken een aantal plannen voorgelegd aan de gemeente.

De PvdA Goes is verheugd met het dorpsplan van ’s Heer Arendskerke, want de PvdA is blij met de samenwerking tussen de gemeente en de inwoners van het dorp om tot een goed dorpsplan te komen. In het dorpsplan staat onder andere de toekomstvisie op ’s Heer Arendskerke en Eindewege. Verder stippen de inwoners knelpunten in het verkeer aan, zoals de Arendstraat in Eindewege, de Oude Rijksweg en de Slotstraat in ’s Heer Arendskerke.

Wethouder De Pooter bedankte in een korte toespraak de dorpsvereniging voor het mooie dorpsplan. Hij is opgetogen met de samenwerking tussen de gemeente en de inwoners. Hij heeft verder aangegeven dat in de andere dorpen, Wilhelminadorp, Wolphaartsdijk/Oud-Sabbinge, Kattendijke en Kloetinge, ook gewerkt wordt/ gaat worden gewerkt aan een dorpsplan. “Een goede ontwikkeling”, aldus de wethouder.

Een ander hoogtepunt van de avond was het gitaarspel van een inwoner. Hij zong over de geschiedenis, het heden en de toekomst van ’s Heer Arendskerke en Eindewege.

Foto’s staan hier.