Actie voor de Buys Ballotstraat: vragen over vrachtverkeer en herinrichting

Door Marco Eestermans op 18 september 2024
De bewoners van de Buys Ballotstraat zitten al jaren met problemen: vrachtwagens rijden ondanks een verbod nog steeds door hun straat, wat zorgt voor gevaarlijke situaties en veel overlast. Ook de beloofde herinrichting van de straat laat lang op zich wachten. Tijd voor actie!

Namens PvdA-GroenLinks Goes stellen wij aanstaande donderdag vragen aan het college om duidelijkheid en maatregelen te krijgen:

❓ Handhaving vrachtwagenverbod: Waarom worden er geen BOA’s ingezet om de handhaving te versterken? Is cameratoezicht met automatische nummerplaatherkenning een optie?

❓ Samenwerking: Hoe verloopt de samenwerking met de politie en kunnen we dit intensiveren?
❓ Herinrichting: Wordt de herinrichting van de Buys Ballotstraat een prioriteit en wanneer krijgen bewoners duidelijkheid?

Wij willen op korte termijn verbetering zien voor de veiligheid en leefbaarheid in de Buys Ballotstraat. 💪

Marco Eestermans

Marco Eestermans

‘Ongelijkheid is voor mijn een doorn in het oog. Ik wil een Goes waar plek voor iedereen is. Goes moet een plaats zijn waar iedereen de kans heeft om zich te ontwikkelen, keuzes te maken en plezierig te leven. Goed onderwijs en goede plekken waar mensen elkaar ontmoeten, helpen daarbij’ Speciaal onderwijs Mijn naam is Marco

Meer over Marco Eestermans