Urban sportpark is definitief goedgekeurd!

Door Marco Eestermans op 5 maart 2024
Geweldig nieuws! Het urban sportpark met pumptrack en skatebaan heeft definitief groen licht gekregen. Na maanden van nauwe samenwerking tussen de gemeente, skaters, CIOS, SMWO en andere partners, is het definitieve ontwerp tot stand gekomen. Hoewel de kosten hoger uitvielen dan oorspronkelijk begroot, heeft de gemeenteraad toegezegd dit bedrag beschikbaar te stellen.

Ook onze fractie staat volledig achter dit initiatief. Wij zien het urban sportpark, dat een plek zal krijgen op het Schenge, als een fantastische aanvulling op het sportaanbod in Goes. Het is van groot belang dat onze inwoners de mogelijkheid hebben om te sporten, en dit sportpark draagt daar zeker aan bij. Bovendien zijn we verheugd dat de gemeente ons voorstel heeft omarmd om samen met jongeren en partners het ontwerp te realiseren. Het resultaat is een prachtig ontwerp dat door velen wordt gedragen.

De zorgvuldigheid waarmee dit proces is doorlopen en het belang van kwalitatieve sportvoorzieningen hebben een doorslaggevende rol gespeeld in onze besluitvorming. We kijken uit naar de realisatie van dit geweldige project!

Marco Eestermans

Marco Eestermans

‘Ongelijkheid is voor mijn een doorn in het oog. Ik wil een Goes waar plek voor iedereen is. Goes moet een plaats zijn waar iedereen de kans heeft om zich te ontwikkelen, keuzes te maken en plezierig te leven. Goed onderwijs en goede plekken waar mensen elkaar ontmoeten, helpen daarbij’ Speciaal onderwijs Mijn naam is Marco

Meer over Marco Eestermans